Termeni & conditii

DiplomaConsult pune la dispozitia clientilor, in forma unui serviciu, posibilitatea cumpararii de documente.

Toate documentele/materialele de pe site sunt arhivate in format zip. La achizitia unui document, clientul primeste un fisier .zip, care contine documentul achizitionat, iar in unele cazuri şi alte fişiere legate de documentul respectiv (pps, xls, jpg, etc.).

Documentele se achizitioneaza prin plata cu cardul online prin intermediul procesatorului de plati Mobilpay.

In cadrul site-ului exista şi documente care nu sunt complete (au lipsa diferite capitole / imagini / tabele / formule / alineate / anexe / etc).

In pagina de prezentare a documentului este specificat in cadrul paragrafului "cuprins" ce anume contine documentul.

Clientul intelege faptul ca pagina de prezentare a unui document are titlu informativ. Se recomanda clientilor sa contacteze un administrator al paginii pentru a cere mai multe detalii despre continutul unui document inainte de a cumpara.

Clientul care achizitioneaza un document are obligatia sa il foloseasca doar pentru uz personal (pentru a se documenta/informa) şi intelege şi este de acord ca nu are drept de autor/proprietate asupra documentului sau a continutului acestuia.

Nu recomandam clientilor sa foloseasca materialele achizitionate pentru a invata de pe ele sau pentru folosirea acestora cu scopul de a fi prezentate la facultate (sau orice alta institutie de invatamant) sau pentru orice alt scop neprevazut.

Nici un client nu are dreptul de a folosi un document sau parti din continutul acestuia pentru obtinerea de bunuri sau foloase, pentru prezentarea catre un tert drept un document propriu sau pentru postarea documentului in cadrul altui site fara acordul prealabil al detinatorului drepturilor de proprietate asupra documentului.

Mai mult, este interzisa copierea, reproducerea, transmiterea, publicarea, vanzarea partiala, integrala sau modificata a materialelor achizitionate sau a oricarei parti ale acestora.

Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca DiplomaConsult nu are obligatia de a le oferi/facilita posibilitatea de a intra in legatura cu autorii si/sau detinatorii dreptului de proprietate .

Clientii inteleg si sunt de acord ca DiplomaConsult nu le furnizeaza/transfera drepturi de proprietate asupra documentelor/materialelor/textelor/informatiilor electronice sau asupra continutului acestora.

Politica DiplomaConsult este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si doreste sa fie instiintat despre orice incalcare a acestora.

Toti clientii inteleg si sunt de acord ca au obligatia sa respecte drepturile de proprietate ale oricarei persoane (fizice sau juridice) conform legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Cine este online

Momentan sunt 15 vizitatori online.
Adresa dvs. IP este: 3.238.95.208
Copyright © 2021 DiplomaConsult. Powered by Zen Cart